Advertisement

Ломаченко Накатані - 9mbylmtmqxhcbm : Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді.

Ломаченко Накатані - 9mbylmtmqxhcbm : Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді.. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Український боксер василь ломаченко повернувся після поразки від теофімо лопеса з перемогою над японцем масайоші накатані. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Ломаченко переміг накатані достроково © boxingscene. Василь ломаченко і масайоші накатані провели ефектний бій 2021 року, який ознаменувався поверненням українця на ринг після поразки від американського боксера теофімо лопеса.

Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Василь ломаченко і масайоші накатані провели ефектний бій 2021 року, який ознаменувався поверненням українця на ринг після поразки від американського боксера теофімо лопеса. Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом. Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді.

56bxydrhvtvbxm
56bxydrhvtvbxm from fakty.com.ua
Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді. Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Кровотечу вдалося зупинити, після чого ломаченко встановив домінування в ринзі, незважаючи на відчутну перевагу накатані в зрості та розмаху. Для масайоші накатані це друга поразка. Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом. Український боксер василь ломаченко переміг японця масаqjші накатані.

Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани.

Для масайоші накатані це друга поразка. Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Український боксер василь ломаченко переміг японця масаqjші накатані. Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом. Неймовірний бій від українсього боксера! Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Український боксер василь ломаченко повернувся після поразки від теофімо лопеса з перемогою над японцем масайоші накатані. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Зі старту поєдинку українець заволодів. Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і. Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді.

Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і. Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Для масайоші накатані це друга поразка. Український боксер василь ломаченко переміг японця масаqjші накатані.

Pjpruxiuclh8tm
Pjpruxiuclh8tm from nv.ua
Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді. Кровотечу вдалося зупинити, після чого ломаченко встановив домінування в ринзі, незважаючи на відчутну перевагу накатані в зрості та розмаху. Для масайоші накатані це друга поразка. Український боксер василь ломаченко переміг японця масаqjші накатані. Український боксер василь ломаченко повернувся після поразки від теофімо лопеса з перемогою над японцем масайоші накатані.

Багато накатані пропускає акцентованих ударів.

Український боксер василь ломаченко повернувся після поразки від теофімо лопеса з перемогою над японцем масайоші накатані. Для масайоші накатані це друга поразка. Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді. Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Ломаченко переміг накатані достроково © boxingscene. Неймовірний бій від українсього боксера! Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Український боксер василь ломаченко переміг японця масаqjші накатані. Ломаченко переміг накатані технічним нокаутом в 9 раунді. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і. Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді.

Багато накатані пропускає акцентованих ударів. Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Український боксер василь ломаченко переміг японця масаqjші накатані. Зі старту поєдинку українець заволодів. Кровотечу вдалося зупинити, після чого ломаченко встановив домінування в ринзі, незважаючи на відчутну перевагу накатані в зрості та розмаху.

W6fo7wuxkubqm
W6fo7wuxkubqm from static.espreso.tv
Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Поєдинок завершився перемогою ломаченко нокаутом в дев'ятому раунді. Український боксер василь ломаченко повернувся після поразки від теофімо лопеса з перемогою над японцем масайоші накатані. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом. Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і. Василь ломаченко і масайоші накатані провели ефектний бій 2021 року, який ознаменувався поверненням українця на ринг після поразки від американського боксера теофімо лопеса. Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани.

Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео).

Ломаченко переміг накатані достроково © boxingscene. Ломаченко відправив накатані в нокаут (фото — скріншот відео). Довольно забавный беглый анализ боя ломаченко выдал отец и тренер теофимо лопеса Український боксер оформив яскраву перемогу в дев'ятому раунді. Український боксер василь ломаченко повернувся після поразки від теофімо лопеса з перемогою над японцем масайоші накатані. Sport.ua пише, що головна мета ломаченка тепер. Василий ломаченко в нетитульном поединке в легком весе разбил масаеси накатани. Неймовірний бій від українсього боксера! Багато накатані пропускає акцентованих ударів. Кровотечу вдалося зупинити, після чого ломаченко встановив домінування в ринзі, незважаючи на відчутну перевагу накатані в зрості та розмаху. Василь ломаченко переміг масайоші накатані у дев'ятому раунді технічним нокаутом. Це був перший бій ломаченка після поразки від американця теофіма лопеса. Ломаченко вийшов на бій максимально зарядженим, домінував у рингу з першого раунду і.

Posting Komentar

0 Komentar